Retourneren en Ruilen

Ruilen
Wat jammer dat je aankoop niet bevalt, maar dat kan gebeuren. GetKicks denkt graag met je mee en rekent geen extra verzendkosten voor het omruilen van je aankoop. We helpen je graag met het zoeken naar een geschikt product in onze webshop. Zodra je een geschikt product hebt gevonden kun je contact met ons opnemen en verwerken we dit voor je. (Het verschil in prijs word verrekent. Wanneer een bedrag meer dan vijf euro scheelt, krijgt u het bedrag vanaf vijf euro terug.)

 

Retourneren 
Ben je niet tevreden met je aankoop? Mocht je toch liever het aankoopbedrag terug ontvangen, dan kan dat uiteraard. Retourneer je product binnen 14 dagen om een volledige refund te ontvangen. Om je product terug te sturen dient het:

  • product niet gedragen of gewassen te zijn.
  • product met originele verpakking en toebehoren geretouneerd te worden

Onze afhandeling van je retourzending
Zodra je retourzending is aangekomen, zal deze gecontroleerd en verwerkt worden. Zodra dit gebeurt is ontvang je direct een mail als bevestiging. In de meeste gevallen ontvang je binnen 1-2 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug. In de uitste gevallen duurt het 5-7 werkdagen. Mocht je na 7 dagen nog niks ontvangen hebben van ons (mail of terugbetaling), neem dan even contact met ons op. Dan gaan we er achteraan! Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gemaakt.

 

Retourneren van een item:

  1. Vul de onderstaande gevraagde informatie in. Wanneer dit niet het geval is zal het verwerken van je retourzending langer duren.
  2. Verpak het item goed zodat het niet beschadigd raakt. Gebruik eventueel de verpakking waarin het item afgeleverd is.
  3. Verzend het pakket met tracking code naar het onderstaande adres. Bewaar je verzendbewijs goed mocht er iets mis gaan.
    (De verzendkosten worden niet vergoed en zijn voor de koper / retour zender.)  

Het product graag retour te sturen naar het onderstaande adres:

GetKicks
Hastelweg 232 
5652CM, Eindhoven
Netherlands

 

 
Heb je nog een vraag? Stuur ons een bericht!

 
 
 
Retour gegevens

 

NL
NL