Over GetKicks

Geschiedenis
GetKicks is in maart 2017 opgezet door Bram Linders. Als ijdele student ervaarde ik de torenhoge prijzen van sneakers. Dit moest goedkoper en duurzamer kunnen, en dat kon! Het internationaal verzamelen van oude collecties, laatste maten en modellen was de oplossing. GetKicks is deels opgezet uit frustratie voor de hoge kosten, en om jou mee te laten profiteren!

 

Geef collecties een tweede kans
Één plek, tientallen topmerken en honderden sneakers met hoge korting tot 75%. Scoor de verborgen pareltjes uit voorgaande collecties via de Online Sneaker Outlet van GetKicks.
In samenwerking met sneakerwinkels vanuit heel Europa kunnen wij een enorm assortiment met sneakers aanbieden tegen scherpen prijzen. Topmerken als Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics en meer vind je bij ons. 

Wij stoppen pas als jij gelukkig bent
Geen zorgen, we zullen geen life-coaches of guru's op je af sturen. Wel stopt onze missie pas als jij tevreden bent met je aankoop. Onze servicedesk staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden! GetKicks is gemakkelijk bereikbaar via de mail of Whatsapp.

Voor ieder wat wils
Ben je up-to-date over de laatste trends, of ben je meer van iets klassieks? Heb je een hele kleine maat, of juist een grote maat? Bij GetKicks zijn we altijd op zoek naar een uitgebreid aanbod voor jou. Filter op maat, kies een kleur, selecteer je favoriete merk of combineer onze filters en vind jou droom paartje!

Samen een betere wereld
GetKicks zorgt samen met jou voor een betere wereld. Naast dat ons aanbod duurzamer is, willen we een voorbeeld zijn voor andere. Een samenleving met deze mate van afval, verbanding en vernietiging is absurd (voor wie interesse heeft, klik hier). Door op details te letten proberen wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.
"ALS JE IETS WILT VERANDEREN, BEGIN DAN BIJ JEZELF."
Maar met één sneaker red je het niet! Daarom bieden wij duurzame verzendmethodes aan. Worden items geleverd in volledig papieren verpakking. Zet dan ook alles bij het oud papier! Of geef het samen met je kids, grootouders, papa or mama een tweede leven en knutsel er iets leuks van. Met een deel van onze opbrengsten worden bomen geplant #TREE-NATION en steunen wij projecten over de hele wereld. Dit om samen de wereld een stukje beter te maken!

GetKicks's commitment for the Planet

1 sneaker 1 tree

Discover our GetKicks forest
In partnership with Tree-Nation logo
EN
EN